Blèzi make-up & huidverzorging

Als jong meisje had Miranda al belangstelling voor cosmetica en was het haar droom om schoonheidsspecialiste te worden. Deze droom werd werkelijkheid. Na een aantal jaren in het vak ontdekte ze dat mensen adviseren haar het beste lag. Zo maakte ze de overstap naar verkoopster/visagiste in een parfumerie. Haar kennis over cosmetica verdiepte zich toen ze als sales- en trainingsmanager voor exclusieve cosmetica merken ging werken.

Het wonen met haar man Frans in verschillende landen bleek een fantastisch avontuur en een enorme leerschool. Ze gaf les en werd regelmatig gevraagd als visagist. Nadat hun twee kinderen geboren werden bleef ze er als moeder erop uitgaan en ontmoette ze inspirerende moeders en vrouwen, die werkzaam waren in de directe verkoop. Een vak waarin moederschap en werk goed te combineren zijn. Er ging een wereld voor haar open.

Haar droom kreeg hierdoor een nieuwe dimensie. Ze wist door haar jarenlange cosmetica-ervaring dat er een enorme behoefte bij vrouwen is aan betaalbare hoogwaardige make-up producten, die gemakkelijk in gebruik zijn en de hele dag perfect blijven zitten. Zo ontstond het idee een eigen make-up lijn te ontwikkelen die aan al die wensen moest voldoen. Dit gecombineerd met persoonlijke aandacht, advies en de service die iedere vrouw verdient.

In 2006 zijn ze begonnen met de ontwikkeling van het Blèzi productassortiment, website, webshop, Blèzi concept en Academy. In maart 2011 hebben Miranda  en haar man met trots Blèzi gelanceerd. Waarna in 2013 Blèzi Skin Care het licht zag.

Haar visie is dat een product van topkwaliteit samen gaat met persoonlijk advies en optimale service. Daarom is Miranda van mening dat ‘directe verkoop’ de juiste manier van verkopen is voor Blèzi.

Missie

Visie

Het leven voor vrouwen aangenamer, persoonlijker en socialer maken.

Kwaliteit en puurheid, die vormen de rode draad binnen ons bedrijf.

De cosmeticaproducten van Blèzi zijn gemaakt van de beste grondstoffen waardoor ze makkelijk te gebruiken zijn en een optimaal resultaat geven. Onze producten zijn een plezier om te gebruiken én een feest om mee te werken. Het Blèzi concept inspireert en motiveert: het biedt elke vrouw de kans om te groeien en zichzelf te ontwikkelen.

We zijn eerlijk en transparant in alles wat we doen, omdat we geloven dat we samen het succes kunnen maken. Zo werken we aan een wereld waarin mensen meer betrokken zijn bij elkaar. Een wereld waarin vrouwen sterk in het leven staan en zelf hun koers bepalen.

Blèzi Webshop

Via www.blezi.com/karin-smits zijn de cosmetica – en verzorgingsproducten van Blèzi Cosmetics te bestellen.

Je kunt ook een afspraak maken om ze bij mij in de Nagelstudio te zien, te ervaren en te kopen uit voorraad. De tanningspray van Marc Inbane is uit voorraad te koop in mijn Nagelstudio. 

Nagelstudio Karin

 • De voetboog 2, Boxtel
 • +31 6 13 28 95 49
 • info@nagelstudiokarin.com

Openingstijden

 • Maandag t/m donderdag
  10.00 - 21.00 uur
 • Vrijdag
  10.00 – 18.00 uur
 • Zaterdag
  10.00 - 13.00 uur

Informatie

BTW : NL001743733B09
KVK : 54573637

Bank: NL50RABO0160576059

NagelstudioKarinvisagieblezi
nagelstudiokarin_visagie_blezi