Yodeyma parfums

Yodeyma

Yodeyma Parfum bij Nagelstudio Karin

Wij verkopen Yodeyma parfum voor zowel mannen als vrouwen. De geuren van Yodeyma zijn geïnspireerd op de geuren van de bekende merken maar dan voor een zeer aantrekkelijke prijs. De geuren zijn sterker dan de doorgaans verkrijgbare geuren bij andere parfumeries. Dit komt doordat alle Yodeyma geuren eau de parfum zijn in plaats van eau de toilet. Hierdoor blijven de geurtjes langer aanwezig en ben je dus heel de dag voorzien van een heerlijk luchtje.

Yodeyma voor mannen en vrouwen in verschillende formaten

We hebben een uitgebreid assortiment Yodeyma heren en dames geuren. Het voordeel van Yodeyma is dat er verschillende formaten zijn. Zo zijn er kleine verpakkingen van 15 ml. die je gemakkelijk in je zak of tas meeneemt. Ook voor op vakantie is dit ideaal. Nog een bijkomend voordeel is dat de prijzen erg voordelig zijn. Zo bestel je al snel een aantal kleintjes om iedere dag met een ander heerlijk geurtje rond te lopen.

De flesjes van 50 ml zijn handig om mee te nemen op vakantie of om te variëren met een aantal geuren zodat je dagelijks af kunt wisselen.

De flesjes met een inhoud van 100 ml zijn ideaal als je erg gehecht bent aan één bepaalde geur.

De geuren variëren van bloemig, fris en zoet tot kruidig en houtig voor zowel mannen als vrouwen.

Houdt ook zeker het assortiment in de gaten. Het gebeurt regelmatig dat er nieuwe geuren bij komen. Heel af en toe merk je ook dat er geuren verdwijnen, Ben er dus op tijd bij! Vraag om een lijst met beschikbare geuren en je ziet welk flesje geïnspireerd is op welke geur.

Als laatste nog een tip!

Het zijn perfecte cadeautjes voor verjaardagen, feestdagen of om zomaar een keertje cadeau te geven.

Mintenz productverkoop

De gehele lijn van Mintenz is uitsluitend te koop via de studio. Van make-up, tot huidverzorging, van kwasten tot brush cleaners. Wanneer je een VIP-tutorial boekt, kun je alle producten zien, voelen en proberen.

Houd ook de social media in de gaten voor leuke aanbiedingen of cadeau-ideeën. 

Nagelstudio Karin

 • De voetboog 2, Boxtel
 • +31 6 13 28 95 49
 • info@nagelstudiokarin.com

Openingstijden

 • Maandag
  Gesloten
 • Dinsdag t/m donderdag
  10.00 - 18.00
 • Vrijdag
  Gesloten
 • Zaterdag en zondag
  Gesloten

Informatie

BTW : NL001743733B09
KVK : 54573637

Bank: NL50RABO0160576059

NagelstudioKarinvisagie
nagelstudiokarinboxtel