Blog

Prijsstijging per 1 januari 2019

Ik hou van open en eerlijkheid dus ik val maar meteen met de deur in huis. Per 1 januari 2019 zullen mijn diensten iets gaan stijgen in prijs.

Ik heb het proberen te vermijden en al een paar jaar uitgesteld, maar helaas ben ook ik genoodzaakt om te reageren op de verschillende ontwikkelingen in de branche.

Ik wil je graag uitleggen waarom deze prijsstijgingen plaatsvinden. Hieronder volgen de 3 meest belangrijke redenen:

1. Grondstoffen

Nagelproducten worden gemaakt van specifieke grondstoffen die helaas schaarser zijn geworden de afgelopen jaren. De inkoopprijzen van deze grondstoffen zijn enorm gestegen en daardoor dus ook de producten waarmee ik werk. Een andere oplossing is om deze grondstoffen niet meer in te kopen, maar ja… geen grondstoffen betekent geen nagelproducten of verlies van kwaliteit.

2. Trump bedankt (not)

Je zult vast wel de berichten gehoord hebben over de handelsoorlog die aan het ontstaan is tussen de VS en de EU. Als reactie op de invoering en verhoging van de importheffingen door President Trump, heeft de EU met onmiddellijke ingang importheffingen ingevoerd op een hele lijst met o.a. uit Amerika afkomstige producten. Helaas treft dit ook de producten waar ik mee werk.

3. Work safe

Zoals jullie weten is de wetgeving enorm aangescherpt en zijn er veel onderzoeken, rapporten en plichten bij gekomen. Dit brengt naast het vele werk ook enorm veel extra kosten met zich mee. Daarentegen kun je er wel zeker van zijn dat ik met goedgekeurde producten te werk ga en ik dus veilig en verantwoord volgens de wetgeving werk.

Maar geen paniek! Ik heb geprobeerd de prijsstijging zo beperkt mogelijk te houden. En aan de service en kwaliteit verandert er niets.

Lieve groet,
Karin

Nagelstudio Karin

 • De voetboog 2, Boxtel
 • +31 6 13 28 95 49
 • info@nagelstudiokarin.com

Openingstijden

 • Maandag t/m donderdag
  10.00 - 21.00 uur
 • Vrijdag
  10.00 – 18.00 uur
 • Zaterdag
  10.00 - 13.00 uur

Informatie

BTW : NL148313577B01
KVK : 54573637

Bank: NL50RABO0160576059

NagelstudioKarinvisagieblezi
nagelstudiokarin_visagie_blezi