Wimperextensions, Wimperlifting & Shape2Go

Bij Nagelstudio Karin kun je sinds 2014 wimperextensions laten zetten. Ook het shapen & verven van de wenkbrauwen (Shape2Go) behoort tot de mogelijkheden.

One by One wimperextensions

Wat zijn One By One wimperextensions?
Er wordt op ieder eigen wimperhaartje een wimperextension met een speciale lijm (zonder formaldehyde) geplakt. Dus niet op de wimperrand, tussen de eigen wimpers of op de huid, maar op de eigen wimper. Dit geeft het natuurlijke effect. De extensions zijn zijde zacht en je kunt er alles mee doen; douchen, sauna-bezoek, sporten, zwemmen etc.

Voor wie zijn de wimperextensions geschikt?
Wimperextensions zijn in principe voor iedereen geschikt. Uitzonderingen zijn de klanten met allergieën voor de bestanddelen die in de lijm zit. Heb je net de eigen wimpers gepermanent? Dan is het ook niet mogelijk de wimperextensions te plaatsen, vanwege de krul.

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?
De wimperextensions blijven een paar weken zitten, afhankelijk van de eigen groeicyclus en verzorging van de wimpers. Gemiddels worden de extensions om de 2 a 3 weken bijgevuld.

Wat te doen voor de behandeling?
Heb je besloten om een afspraak te maken, dan is het prettig als je zonder mascara komt en voor lensdragers, de lenzen uit te doen. Dan gaan we samen de lengte en krul bepalen.

Hoe lang duurt een behandeling?
Een nieuwe set wimperextensions plaatsen neemt ongeveer 1 tot 1,5 uur in beslag. Een opvulbehandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Hoe worden wimperextensions verwijderd?
Wimperextensions worden verwijderd door een speciale gel remover die de bonder losweekt. Laat dit door een wimperstyliste doen en ga niet aan de wimperextensions trekken, zo breek je de eigen wimper af!

Welke nazorg is er nodig?
De eerste 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet nat worden. Niet wrijven in de ogen maar dep zachtjes droog na het wassen. Gebruik geen producten als mascara, make-up remover, eyeliner en oogschaduw op olie-basis. Voor wimperextensions zijn er speciale verzorgingsproducten en mascara verkrijgbaar in mijn studio. Gebruik geen wimperkruller om de wimpers te krullen. De wimpers (voor en na het plaatsen) niet permanenten. Zo nu en dan een bezoekje aan de sauna is geen probleem. Dagelijks gebruik kan eerder onderhoud tot gevolg hebben. Probeer niet de wimperextensions zelf te verwijderen maar laat dat altijd door een professional doen. Trek niet aan uw wimpers. Eyeliner of oogpotlood verwijderen met een wattenstaafje. Voor langer behoud van de wimperextensions raad ik aan geen mascara te gebruiken. Of de speciaal voor de wimperextensions ontwikkelde mascara. Elke ochtend even de wimpers kammen met een wimperborsteltje.

Verzorgingsproducten voor uw wimperextensions

 

Eye wash / Foam 150 ml:  € 21,95 

Eye wash / Foam 50 ml:  € 10,95

Eye make-up remover:  € 19,95

Lashcoating:  € 26,95

Mascara:  € 19,95

Eyeliner:  € 10,95
 
Wimpergroeiserum:  € 89,95

Wimperlifting

Klanten die allergisch zijn voor wimperextensions en geen wimperextensions meer kunnen dragen en toch volle, gekrulde wimpers willen zonder mascara. Voor k die om andere redenen geen wimperextensions willen, maar wel vollere en gekrulde wimpers zonder gebruik van mascara, is lashlifting de perfecte oplossing. Uiteraard is mascara wel mogelijk na de behandeling. 

 • Houdbaarheid: 6 tot 9 weken
 • Natuurlijke uitstraling
 • Geen verzorging nodig
 • Bestendig tegen vocht
 • Bestendig tegen slapen

Shape2Go

Wenkbrauwen verven
Wil je volle, mooiere wenkbrauwen? Laat ze verven. Zo hoef je ze gedurende enkele weken niet te maquilleren. Deze behandeling is waterproof en houdt een vijftal weken. Het resultaat is een opvallende en natuurlijke blik.
 

Wenkbrauwen en wimpers verven
Mooie combi van verven van wenkbrauwen en wimpers! Zo hoef je ze gedurende enkele weken niet te maquilleren. Deze behandeling is waterproof en houdt een vijftal weken. Het resultaat is een opvallende blik en mooi geaccentueerde ogen.

Wenkbrauwen epileren
Wil je mooie wenkbrauwen? Wil je een nieuwe vorm? Laat een nieuwe vorm epileren aan de hand van pincet of hars. 

Nagelstudio Karin

 • De voetboog 2, Boxtel
 • +31 6 13 28 95 49
 • info@nagelstudiokarin.com

Openingstijden

 • Maandag t/m donderdag
  10.00 - 21.00 uur
 • Vrijdag
  10.00 – 18.00 uur
 • Zaterdag
  10.00 - 13.00 uur

Informatie

BTW : NL001743733B09
KVK : 54573637

Bank: NL50RABO0160576059

NagelstudioKarinvisagieblezi
nagelstudiokarin_visagie_blezi