Bruidsvisagie

Het bruidsseizoen is weer in volle gang. Een leuke en drukke periode voor visagisten en haarstylisten. Het is een grote eer dat een bruid voor mij kiest om haar tot de mooiste versie van zichzelf te laten omtoveren. En het is het meest geweldige gevoel als de bruid blij is met je werk en ze stralend de trap af komt vol zelfvertrouwen. 

Andere visagiewensen zijn uiteraard ook mogelijk bij Nagelstudio Karin. Bezoek het Portfolio om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. De producten die gebruikt worden zijn van hoogwaardige en langhoudende kwaliteit. 

Opties voor

Visagie

BRUIDSMAKE-UP: HET CREËREN VAN EEN SCHITTERENDE BRUID

Het bruidsseizoen is weer in volle gang. Een leuke en drukke periode voor visagisten en haarstylisten. Het is een grote eer dat een bruid voor mij kiest om haar tot de mooiste versie van zichzelf te laten omtoveren. En het is het meest geweldige gevoel als de bruid blij is met je werk en ze stralend de trap af komt vol zelfvertrouwen.

DE BRUIDSMAKE-UP

Tijdens de proefsessie stem ik met de aanstaande bruid af wat zij mooi vindt en geef ik hierop als visagist mijn visie. Samen kom je vervolgens tot een look die helemaal bij haar past. Het is handig om alle gebruikte producten op te schrijven op een stijlkaart, zodat ik op de grote dag, precies weet wat ik gebruikt hebt voor deze specifieke look. Dit scheelt enorm veel tijd op de trouwdag zelf .

NATUREL LOOK

De meeste bruiden willen nog steeds een mooie naturel look overdag met aarde- en roze tinten. Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk, want voor sommige bruiden mag het best wat uitdagender. Bruiden die in het dagelijkse leven geen of weinig make-up gebruiken, willen op hun trouwdag vaak ook het minimale aan make-up. Toch adviseer ik altijd om foundation aan te brengen met daar overheen een matterende poeder. Dit maakt namelijk een enorm verschil op de foto’s en laat het gezicht er mooi egaal uitzien. Voor bruiden gebruik ik daarom ook nooit een dekkende foundation, maar een mooie lichte variant die prachtig met de huid versmelt.

 

EEN BEETJE GLANS

Op de ogen en lippen mag best wat glans, maar het is belangrijk om dit subtiel aan te brengen, daar het anders kan weerkaatsen op de foto’s. En dat zou natuurlijk zonde zijn aangezien de foto’s nog lang na de bruiloft zullen worden bekeken. Ik zorgt dus altijd voor een make-up die zowel in daglicht als op foto mooi over komt.

GOED VOOR DE HELE DAG

Het belangrijkste bij bruidsmake-up is natuurlijk de houdbaarheid. De make-up moet de hele dag mooi blijven, zodat de bruid zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Ik zorg dus voor een goede basis onder de foundation, die er voor zorgt dat de foundation goed blijft zitten, met daar overheen een lichte matterende poeder. Niets is namelijk zo lelijk als een glimmend gezicht op de foto’s. Een mooie natuurlijke blush op de wangen en de basis is gelegd. En ik vergeet vooral niet een waterproof mascara, oogpotlood en eventueel een eyeliner te gebruiken. De bruid moet een traantje kunnen laten zonder dat ze uitloopstrepen krijgt.

LANGHOUDENDE LIPSTICK

Een lang houdende lipstick zou het meest ideaal zijn, maar deze kunnen wat droger op de lippen aanvoelen en dat vindt niet iedereen even prettig. Je kan er wel voor kiezen om er een lichte gloss overheen te doen voor een prettiger gevoel. 

Bij sommige bruiden kom ik op verzoek, in de avond nog een keer terug om een mooie avond- bruidsmake-up aan te brengen, die extra feestelijk is.

Nagelstudio Karin

 • De voetboog 2, Boxtel
 • +31 6 13 28 95 49
 • info@nagelstudiokarin.com

Openingstijden

 • Maandag
  Gesloten
 • Dinsdag t/m donderdag
  10.00 - 18.00
 • Vrijdag
  Gesloten
 • Zaterdag en zondag
  Gesloten

Informatie

BTW : NL001743733B09
KVK : 54573637

Bank: NL50RABO0160576059

NagelstudioKarinvisagie
nagelstudiokarinboxtel